fredag 21 januari 2011

Longonot

Efter lite mer än en vecka i Nairobi har min hosta kommit tillbaka med full kraft. Riktigt dålig timing, eftersom vi ska bestiga Longonot imorgon. Longonot är en inaktiv vulkan och därför finns det en stor krater på toppen. Jag har aldrig sett varken en vulkan eller en krater, så det vore roligt att kunna följa med, men som jag känner mig just nu är det inte helt säkert att jag kommer kunna. Jag håller tummarna i alla fall.

3 kommentarer:

  1. Hej! jag är jättesugen på att söka till Svenska skolan i Nairobi till hösten! Men vet verkligen inte hur jag ska göra! Kan du tipsa mej om vem jag ska vända mej till och hur man söker stipendium osv? Tacksam för svar! Ha det bra!
    /Amanda

    SvaraRadera
  2. Hejsan, hoppas allt är bra idag!

    Jag har varit inne på din blogg (hellokenya.blogspot.com) några gånger den senaste tiden och jag måste säga att jag tycker att den är riktigt, riktigt bra.

    Jag jobbar själv med en sajt som heter Luftgrop (www.luftgrop.se), där man kan söka efter billiga flygbiljetter och snart även hotell och charterresor.

    Siten är 9 år gammal men jag har precis gjort om mer eller mindre allt.
    Jag kommer att lägga upp en rubrik på Luftgrop som heter Våra Bloggvänner. Här kommer våra besökare enkelt kunna hitta riktigt bra resebloggar och jag skulle väldigt gärna vilja att du finns med. I utbyte skulle vi vilja ha en länk hos dig i sidfoten eller i menyn.

    Det hade varit jätteroligt om vi kunde påbörja ett samarbete, lägg gärna ett mail!


    Hälsningar,

    Rasmus Lindström
    Luftgrop.se

    rasmus.lindstrom@gmail.com

    SvaraRadera
  3. Har läst igenom hela denna blogg nu - tack för jätteintressant läsning! Men snälla, fortsätt berätta!
    Många hälsningar
    Biggan (har inget sånt där konto)

    SvaraRadera